• “ Ik kan mijn RSI-klachten veel beter voorkomen door de behandelingen van Nicolien en de oefenin­gen die ik van haar heb meegekregen. ”

    Petra,
    fotografe

Tarief

Een behandeling van een uur in mijn praktijkruimte kost € 67,50. Ook behandel ik mensen die niet naar mij toe kunnen komen thuis. De kosten voor de reistijd worden dan extra in rekening gebracht. Ik ben ingeschreven bij de RBCZ (nummer 911123R) en ben lid van beroepsvereniging Shiatsu Vereniging Nederland (nummer 2018038).

Afzeggen of verplaatsen van de behandeling kan tot 24 uur van te voren.

Particulieren kunnen de behandelingen (deels) vergoed krijgen door hun verzekeraar via de aanvullende verzekering. Controleer dit bij de eigen verzekeraar om teleurstelling te voorkomen!  Hier kun je overzicht van de vergoedingen per verzekeraar vinden.

Ook kun je de rekeningen bewaren. Je kunt deze rekeningen als niet vergoede medische kosten opvoeren bij je belastingaangifte. Voor meer informatie zie belastingdienst.

Bedrijven kunnen een offerte op maat ontvangen. Een deel van deze kosten is aftrekbaar. Ondernemers voeren de rekeningen van de behandelingen Zen Shiatsu soms op als kosten voor arbozorg.

Waardebonnen

Cadeaubon

Voor nieuwe klanten is er de probeerbon. Voor 60 euro geeft deze recht op een behandeling van een uur. Je kunt ook een behandeling cadeau geven.

Facebooktwitter