• “ Nicoliens behan­delingen helpen me om beter met mijn hoog-sensitiviteit om te gaan. Dit doe ik door me af te sluiten en beter op mijn voeding te letten. ”

    Anna,
    kunstenares

Over Nicolien Brzesowsky

Ik ben Nicolien Brzesowsky, shiatsu therapeute en (energetisch) coach. Verder geef ik geregeld workshops in Alkmaar. Ik  heb de beroepsopleiding Zen Shiatsu in Amsterdam afgerond. Daarnaast doe ik Chi Kung en Healing Tao. Ik ben lid van de beroepsvereniging VBAG en de Zen Shiatsu Vereniging. Ik heb in 2016 de online lifestyle magazine bodyandmind.amsterdam opgezet, een blog over bewust en gezond leven in Amsterdam.

Na mijn studies Boekhandel & Uitgeverij en Bestuurskunde heb ik vanuit mijn interesse in communicatie en organisatie een eigen bedrijf opgericht. Vanuit hier heb ik vele debatten en conferenties georganiseerd over maatschappelijke onderwerpen. Mijn specialisme was onder andere werk/privé-balans. Mijn benadering was oplossingsgericht en mijn doel het op gang brengen van discussie en verandering in mens en maatschappij. Ik heb in het verlengde hiervan ook twee boeken uitgebracht. Maar ik wilde meer betekenen bij de verandering in de mens.

Gevormd als mens en als wereldburger ben ik door mijn geboorte in Ethiopië en de paar jaar die ik daarna in Indonesië heb gewoond. Hoewel ik altijd een grote belangstelling voor andere mensen heb gehad, ben ik sinds een jaar of vijftien eerst op verschillende manieren innerlijk werk gaan verricht om allereerst mezelf verder te ontwikkelen. De opleiding Zen Shiatsu en aanvullende psycho-spirituele en energetische trainingen hebben mij hier verder in gevormd. Sinds 2007 begeleid ik tevens anderen; mensen die gezondheidsklachten hebben en/of in een veranderingsproces zitten. Mijn hoog gevoeligheid zet ik in bij dit werk. Ik vind het inspirerend om mensen te helpen, te begeleiden en te zien dat ze zich meer bewust worden van hun lichaam en energiebalans.

Mijn netwerk bestaat uit behandelaars in verschillende disciplines in de reguliere en alternatieve zorg. Het mooie van Zen Shiatsu vind ik dat mensen door de behandelingen meer bewust worden van hun lichaam en in balans komen. Shiatsu heeft mijzelf een enorme persoonlijke ontwikkeling gebracht. Ik heb geleerd om beter met mijn sensitiviteit om te gaan en deze als kracht in te zetten.

Facebooktwitter