Reviews

"Een massage van Nicolien is een bijzonder prettige ervaring. Ze is kundig, legt dingen uit en voelt veel aan. Het is voor mijn lichaam en geest een feest om op haar massagetafel te liggen!"
Lieke Timmerman
"Ik kom al meer dan 10 jaar bij Nicolien, het is altijd fijn bij haar. De Shiatsu Massage is vooral heel ontspannend, een soort reset van je lichaam en psyche. De klankschalen vind ik ook fijn en bijzonder. Nicolien is intuïtief, warm en volkomen veilig voor mij, ik voel me bij haar gehoord en ontvangen"
Greet Zijderveld
"Nicolien is de perfecte combinatie van gedegen kennis, ruime ervaring, intuïef sterk en warm en betrokken. Daarom zijn de behandelingen zo volledig en effectief. Je bent in goede handen. Ze is een handvat op mijn levenspad."
Anita Kool
”Ik ben al jaren klant bij Nicolien. Na een gesprekje mag ik op de behandeltafel gaan liggen. Zij zorgt ervoor dat mijn gespannen lijf weer in balans is na een uurtje. Zo ook adviseert ze welke groenten en spijzen het beste gegeten kunnen worden. De klankschaal therapie werkt positief op de lichaam en ziel. Als ik vertrek ben ik altijd weer blij! Nicolien is een kanjer."
Anoniem
“Ik ervaar de behandelingen van Nicolien als een weldaad. Alleen al haar liefdevolle aandacht werkt ontspannend en geruststellend, waardoor spanning en stress kunnen afvloeien. Door haar behandelingen ben ik gevoeliger geworden voor de energiestroom in mijn lichaam. Het is voor mij steeds weer een openbaring om zachte tintelingetjes en belletjes te voelen en horen, in de anders vaak koude lichaamsdelen. Ook voel ik elke keer weer een innerlijke glimlach als ik Nicolien’s lichaam hoor reageren op mijn al dan niet stromende energie. Ik ervaar het als een ‘wonder’ hoe het lichaam van een ander, een instrument kan zijn voor informatie en voor in- en aanvoelen. Dit maakt haar behandelingen als een integer en persoonlijk proces. Naast haar adviezen op het gebied van voeding en oefeningen, weet Nicolien vaak doeltreffend te duiden waar fysieke blokkades psychisch en emotioneel mee te maken kunnen hebben. En ook hierin voel ik mij ‘gezien’ en gesteund en ga ik als een ‘ander’ mens weer de deur uit ; opgeladen en ontspannen”
Marry Westerlaken
"Het mooiste cadeau dat je aan jezelf kunt geven: een behandeling bij Nicolien. Deze vrouw is ontzettend lief, warm, hartelijk. En haar behandelingen brengen mij elke keer zo ontzettend veel ontspanning. Ze verhelpt klachten als hoofdpijn en stress maar heeft mij bijvoorbeeld ook geleerd beter om te gaan met mijn hooggevoeligheid. Absolute aanrader!"
“Ik kom al jaren bij Nicolien voor een shiatsu behandeling. Ik was vaak moe en na een shiatsu behandeling voelt het alsof mijn accu weer helemaal is opgeladen. Je wordt je tijdens de behandeling bewust van de spanning in je lichaam en de moeheid waar je in het dagelijkse leven te vaak aan voorbij gaat. Een aanrader vanwege de behandeling zelf, maar ook vanwege de warme persoonlijkheid van Nicolien die altijd een luisterend oor biedt.”
" Wat ik niet had gedacht is dat de trillingen van de klankschalen voelen als lichamelijke aanraking. Mijn nek en schouders, waar ik last van had, zijn weer helemaal ontspannen. Het is een aparte sensatie. Ik voelde bijvoorbeeld meer ruimte in en om mijn longen. Het is anders dan Shiatsu Massage, maar voor mij net zo effectief. De klankschalen doen zelf hun werk. Nou ja, dankzij Nicolien dan."
" De vakkundige behandelingen bij Nicolien ervaar ik als zeer positief. De klachten worden minder en mijn energie komt weer meer in balans. Een bijzondere ervaring is de combinatie shiatsu massage behandeling met de klankschaalmassage, dit werkt voor mij extra ontspannend."

Wil je ook een review plaatsen, dat kan via deze link!