Shiatsu behandeling

ZenShiatsu amsterdam De Shiatsu behandeling vindt plaats op een behandelbank. Trek loszittende kleding aan als je komt; tijdens de sessie houd je die aan. De eerste keer dat je komt vraag ik je ter voorbereiding een intakeformulier in te vullen.

Intake en behandeling

Aan de hand van wat je hebt ingevuld doe ik de intake. Ik stel je vragen en beantwoord jouw vragen aan mij. Op basis van mijn indrukken stel ik een (verdere) diagnose. Ik stem mij af op jouw energiesysteem.

Je mag vervolgens op de behandelbank komen liggen. Tijdens de sessie werk ik met mijn handen, voeten en knie. Naast Shiatsu massagetechnieken gebruik ik ook klankschalen. De klankschalen werken ook op de energie in het lichaam met als doel deze in balans te brengen. Ook werk ik soms met shamanistische technieken of op aura niveau. Elke sessie is daardoor weer anders.

Vervolg

Na de behandeling is er ruimte voor vragen en het maken van een vervolgafspraak. Samen met jou stel ik een behandeltraject samen. De behandeling duurt een uur; in de regel heb je 5 tot 10 behandelingen nodig. Soms geef ik je aanvullende (voedings)adviezen of speciale oefeningen voor de meridianen mee; de meridiaanstrekkingen. Het kan ook nodig zijn dat ik je doorverwijs naar een andere behandelaar. Mijn netwerk bestaat uit verschillende deskundigen waarmee ik samenwerk.

Voor meer informatie, klik op tarieven. Afhankelijk van jouw verzekering wordt de behandeling (deels) vergoed. Zie hier voor een overzicht van de verzekeringen. Ik ben te bereiken via 06 21 95 06 62 of via email.  

Photocredits: Jasper de Waal

Ik ben lid van de beroepsvereniging Shiatsu Verenging Nederland en kwaliteitsregister RBCZ

En aangesloten bij SCAG