• “ Als ik hoofdpijn heb dan maak ik altijd een afspraak met Nicolien en ze helpt meer direct vanaf! ”

    Linda,
    docente HBO

Behandeling

De shiatsu behandeling vindt plaats op een behandelbank. Trek loszittende kleding aan als je komt; tijdens de behandeling houd je die aan. De eerste keer dat je komt vraag ik je ter voorbereiding een formulier in te vullen.

Intake

Aan de hand van wat je hebt ingevuld doe ik de intake. Ik stel je vragen en beantwoord jouw vragen aan mij. Op basis van mijn indrukken stel ik een (verdere) diagnose. Ik sluit met elke nieuwe klant deze Privacy verklaring af.  Je mag vervolgens op de mat komen liggen en de behandeling kan beginnen.

Tijdens de behandeling werk ik met mijn handen, voeten en knie. Naast massagetechnieken gebruik ik tijdens de behandeling soms ook moxa. Moxa is afgeleid van een (bijvoets) kruid.

Klankschalen

Verder werk ik ook met klankschalen. Klankschalen werken op het water in jouw lichaam, dat 80% van jouw lichaam inneemt. Hierdoor gaat energie beter stromen en komt er meer balans. 

Vervolg

Na de behandeling is er ruimte voor vragen en het maken van een vervolgafspraak. Samen met jou stel ik een behandeltraject samen. De behandeling duurt een uur; in de regel heb je 5 tot 10 behandelingen nodig.

Soms geef ik je aanvullende (voedings)adviezen of speciale oefeningen voor de meridianen mee. Het kan nodig zijn dat ik je doorverwijs naar een andere behandelaar.

Klik hier voor meer informatie over het tarief.

Facebooktwitter