Klankschaal behandeling 

Ik gebruik klankschalen tijdens mijn Shiatsu behandeling maar kan ook een hele behandeling geven met klankschalen.

Klankschalen zijn afkomstig uit Tibetaans boeddhistische gebieden in de Himalaya. Ze worden gebruikt als offerschalen, slaginstrumenten en als geluidsbronnen om beter te kunnen ontspannen. Elke klankschaal heeft een eigen karakter, toonzetting en klankkleur.

klankschaal behandelingWerking van klankschalen op het lichaam                                                     

De vibraties en geluiden van klankschalen werken energetisch op het water in je lichaam.  Wist je dat jouw lichaam voor 70% uit water bestaat? Door de klankschalen op of naast het lichaam te plaatsen komt de energie van je lichaam in balans. De trilling en het geluid hebben beiden een verschillend effect.

Het doel is om je uiteindelijk ontspannen en opgeladen te voelen! De behandeling duurt 45 minuten (€ 55), 60 minuten (€ 67,50) of 75 minuten (€ 87,50).

Klankschaal concerten

Ook organiseer ik klankschaal concerten. Ik hoop in april weer een Klankschaalconcert in Nieuw Zenit in Alkmaar te kunnen geven.

Het ligconcert duurt anderhalf uur, van 14 uur tot 15.30 uur. Dit is inclusief thee, een versnapering en een kleine attentie. De prijs is €25, =. Je kunt je aanmelden via info@niccom.nl. Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet om mij te mailen of te bellen!

Nicolien Brzesowsky (06 21 95 06 62)

Photocredits: Jasper de Waal