Klankschaal behandeling 

Ik gebruik klankschalen tijdens mijn Shiatsu behandeling maar kan ook een hele behandeling geven met klankschalen.

Klankschalen zijn afkomstig uit Tibetaans boeddhistische gebieden in de Himalaya. Ze worden gebruikt als offerschalen, slaginstrumenten en als geluidsbronnen om beter te kunnen ontspannen. Elke klankschaal heeft een eigen karakter, toonzetting en klankkleur.

klankschaal behandelingWerking van klankschalen op het lichaam                                                   

De vibraties en geluiden van klankschalen werken energetisch op het water in je lichaam.  Wist je dat jouw lichaam voor 70% uit water bestaat? Door de klankschalen op of naast het lichaam te plaatsen komt de energie van je lichaam in balans. De trilling en het geluid hebben beiden een verschillend effect.

Het doel is om je uiteindelijk ontspannen en opgeladen te voelen! De behandeling duurt 45 minuten (€ 56,50), 60 minuten (€ 68,75) of 75 minuten (€ 89,=).

Klankschaal concerten

Klankschaalconcerten ervaar je liggend op een matje, samen met anderen. Je kunt diep ontspannen en genieten van de klanken en de trillingen. Ik bied ook klankschaalconcerten aan tijdens yogalessen en in bedrijven. Wil jij ook eens een concert ervaren?

De vibraties en geluiden van klankschalen werken energetisch op het water in je lichaam. Wist je dat jouw lichaam voor 70% uit water bestaat? Door de klankschalen op of naast het lichaam te plaatsen komt de energie van je lichaam in balans. De trilling en het geluid hebben beiden een verschillend effect.

De geluiden van de schalen brengen stilte in de ruimte en die stilte merk je op, je gaat er vanzelf naar luisteren. De ontstane stilte brengt rust in je lijf en leidt je af van je gedachtes. Het wordt ‘stil’ in je hoofd.

Het doel is om je uiteindelijk ontspannen en opgeladen te voelen! Om optimaal te kunnen genieten is het meestal fijn als je tijdens een klankschaalconcert kunt liggen.

Tijdens een klankschaalconcert hoef je geen moeite te doen. Om optimaal te kunnen genieten is het meestal fijn als je tijdens een klankschaalconcert kunt liggen.

Geluidsopname

Via deze link kun je een van mijn klankschaalconcerten beluisteren!

Praktische informatie

Klankschaalconcert op zondag 29 mei in Amsterdam
Het eerstvolgende concert vindt plaats op zondag 29 mei van 14.30 tot 16 uur in Amsterdam op Carillonstraat 1 A. Je neemt je eigen matje, kussentje en dekentje mee. Er is tijd om thee te drinken en na te genieten. De prijs is € 25,-.  Aanmelden kan via info@klankschaalamsterdam.nl of 06-21 95 06 62. Bij deze workshop krijg je een klein flesje lavandin olie cadeau.

Aanmelden

Aanmelden kan bij Nicolien via info@klankschaalconcerten.nl of 06-21 95 06 62.

Photocredits: Jasper de Waal