Klankschaal behandeling 

Ik gebruik klankschalen tijdens mijn Shiatsu behandeling maar kan ook een hele behandeling geven met klankschalen.

Klankschalen zijn afkomstig uit Tibetaans boeddhistische gebieden in de Himalaya. Ze worden gebruikt als offerschalen, slaginstrumenten en als geluidsbronnen om beter te kunnen ontspannen. Elke klankschaal heeft een eigen karakter, toonzetting en klankkleur.

klankschaal behandelingWerking van klankschalen op het lichaam                                                   

De vibraties en geluiden van klankschalen werken energetisch op het water in je lichaam.  Wist je dat jouw lichaam voor 70% uit water bestaat? Door de klankschalen op of naast het lichaam te plaatsen komt de energie van je lichaam in balans. De trilling en het geluid hebben beiden een verschillend effect.

Het doel is om je uiteindelijk ontspannen en opgeladen te voelen! De behandeling duurt 45 minuten (€ 56,50), 60 minuten (€ 68,75) of 75 minuten (€ 89,=).

Klankschaal concerten

Klankschaalconcerten ervaar je liggend op een matje, samen met anderen. Je kunt diep ontspannen en genieten van de klanken en de trillingen. Ik bied ook klankschaalconcerten aan tijdens yogalessen en in bedrijven. Wil jij ook eens een concert ervaren?

De vibraties en geluiden van klankschalen werken energetisch op het water in je lichaam. Wist je dat jouw lichaam voor 70% uit water bestaat? Door de klankschalen op of naast het lichaam te plaatsen komt de energie van je lichaam in balans. De trilling en het geluid hebben beiden een verschillend effect.

De geluiden van de schalen brengen stilte in de ruimte en die stilte merk je op, je gaat er vanzelf naar luisteren. De ontstane stilte brengt rust in je lijf en leidt je af van je gedachtes. Het wordt ‘stil’ in je hoofd.

Het doel is om je uiteindelijk ontspannen en opgeladen te voelen! Om optimaal te kunnen genieten is het meestal fijn als je tijdens een klankschaalconcert kunt liggen.

Tijdens een klankschaalconcert hoef je geen moeite te doen. Om optimaal te kunnen genieten is het meestal fijn als je tijdens een klankschaalconcert kunt liggen.

Geluidsopname

Via deze link kun je een van mijn klankschaalconcerten beluisteren!

Praktische informatie

Klankschaalconcert zondagmiddag 9 oktober in Groningen Stad

Maak kennis met klankschalen tijdens een klankschaalconcert! Wist je dat jouw lichaam voor 70% uit water   bestaat? Ervaar hoe de trillingen en klanken van klankschalen op jouw lichaam uitwerken tijdens het    concert, liggend op een matje.

Prijs: € 25,- Locatie: Al Nour, Blekerstraat 17 in Groningen

Tijd: Zondag 9 oktober van 15.00 uur – 16.30 uur

Aanmelden

Aanmelden kan bij Nicolien via info@klankschaalconcerten.nl of 06-21 95 06 62.

Workshop Restorative Yoga en klankschaalmeditatie op zondag 25 september

Je komt tot diepe rust in de Restorative Yoga houdingen (verzorgd door Lara Glorie) terwijl je tegelijkertijd op en om je lichaam de helende klanken en trillingen van klankschalen voelt (verzorgd door Nicolien Brzesowsky). De workshop vindt plaats in Wakker Bewustzijn in Alkmaar, op de Westerweg 24 in het centrum.

Omdat ons lichaam voor 70% uit water bestaat en Restorative Yoga erop gericht is om het zenuwstelsel te kalmeren, werken de yoga houdingen en klankschalen op diep niveau door in het lichaam.

Restorative Yoga is voor iedereen die op een yogamat kan liggen, je hebt geen yoga ervaring nodig. Je wordt tijdens de houdingen ondersteund met kussens en dekens om je lichaam zo comfortabel mogelijk te maken. In Restorative Yoga blijven we zo’n 20 minuten in een houding, je hebt dus alle tijd om van de klankschalen te genieten.

Ontvangst is vanaf 14:30 uur, de workshop start om 14:45 uur en duurt tot 16:15 uur. We drinken daarna nog een kopje thee, om 16:30 sluiten we af. Draag comfortabele, niet-knellende kleding. Alle yoga-materialen zijn aanwezig.

Informatie en aanmelden
Een kaartje kost €39,95 en is inclusief een leuke verrassing. Wil je meer weten over klankschalen, Restorative Yoga of wil je je aanmelden voor de workshop, stuur dan een bericht naar info@klankschaalconcerten.nl.

Klankschaalconcert op zondag 27 november in Amsterdam

Het eerstvolgende concert vindt plaats op zondag 27 november van 14.30 tot 16 uur in Amsterdam bij Malamalomi op de Lutmastraat 211 A-H. Je neemt je eigen kussentje en dekentje mee. Er is tijd om thee te drinken en na te genieten. De prijs is € 25,-.  Aanmelden kan via info@klankschaalamsterdam.nl of 06-21 95 06 62. Bij deze workshop krijg je een klein flesje lavandin olie cadeau.

Aanmelden

Aanmelden kan bij Nicolien via info@klankschaalconcerten.nl of 06-21 95 06 62.

 

Photocredits: Jasper de Waal