Tarieven

  • Een Shiatsu therapie behandeling duurt in principe 60 minuten (70,75).) maar kan ook korter duren.  Prijs bij 45 minuten (€ 58,50) of 30 minuten (€ 36,50) .
  • Een klankschaal behandeling  duurt 45 minuten (€ 58,50) of een uur (€70,75).
  • Je kunt ook kiezen voor een combinatie van Shiatsu en Klankschaal behandeling, deze duurt duurt 60 minuten (€70,75).
  • Ook behandel ik mensen bij hen thuis die niet naar mijn praktijk kunnen komen. Bijvoorbeeld thuis, in het ziekenhuis of in een hospice. De kosten voor de reistijd worden dan extra in rekening gebracht. Ik bereken binnen Amsterdam € 13,50 exclusief parkeerkosten. Ik ben lid van de Shiatsu Vereniging Nederland en ben lid van de S.C.A.G. en RBCZ. Mijn Shiatsu behandelingen worden (deels) vergoed wanneer je een aanvullende verzekering hebt. Zie hier de lijst van verzekeraars.

Klankschaalmassage en -concerten

  • Een individuele klankschaal behandeling  duurt 45 minuten (€ 58,50) of een uur (€70,75)
  • Een duo klankschaalmassage duurt een uur en kost €122,00.
  • Een klankschaal concert duurt anderhalf uur en kost € 25,00.

Afzeggen of verplaatsen van de behandeling kan kosteloos tot 24 uur van te voren.

Ook kun je de rekeningen bewaren. Je kunt deze rekeningen als niet vergoede medische kosten opvoeren bij je belastingaangifte. Voor meer informatie zie belastingdienst.

Bedrijven kunnen een offerte op maat ontvangen. Een deel van deze kosten is aftrekbaar. Ondernemers voeren de rekeningen van de behandelingen Zen Shiatsu soms op als kosten voor Arbozorg.

Kennismaken?
Wil je mijn behandelingen uitproberen? Ik ben te bereiken via 06 21 95 06 62 of via email. Je krijgt nu bij de eerste behandeling een flesje lavandin bio super 10 ml cadeau!

Betaling via Tikkie of overmaken
Je kunt de behandeling betalen door het bedrag na afloop over te maken. Ik mail je de factuur toe zodat je deze eventueel kunt declareren bij jouw verzekeraar.

home

 

 

Als je voor het eerst een afspraak maakt krijg je een flesje biologische lavandin super 10 ml cadeau! 

 

 

 

 

Photocredits: Thomas Van Schaik