Bewust en gezond leven in Amsterdam

In 2016 startte ik mijn online magazine bodyandmind.amsterdam met als doel om blogs te delen die een bewust en gezond leven in Amsterdam bevorderen. Zowel in het Nederlands als in het Engels, want er wonen veel expats in Amsterdam!

Bodyandmind.amsterdam is hét online lifestylemagazine in Amsterdam waar informatie wordt gedeeld over alles op het gebied van gezond en bewust leven. Van beweging tot voeding en van balans tot ontspanning. Bodyandmind.amsterdam is een platform voor zowel vakspecialisten als geïnteresseerden in een happy and healthy lifestyle.

Geregeld schrijven verschillende professionals content over de nieuwste trends op het gebied van gezond en bewust leven, worden er blogs geplaatst over lichaam (body) en geest (mind), krijgen lezers tips voor een gezonde levensstijl en worden activiteiten in Amsterdam over gezond en bewust leven gedeeld. Hierbij staat de kwaliteit en betrouwbaarheid van de informatie en behandelingen voorop. Maar bodyandmind.amsterdam is vooral ook een up-to-date en modern platform waar op een leuke manier over gezond en bewust leven wordt gepraat.

De thema’s van het magazine zijn:

bodyandmind.amsterdamMove

bodyandmind.amsterdamFood

bodyandmind.amsterdamHealth and Balance

bodyandmind.amsterdamLeisure

bodyandmind.amsterdamKids

 

 

bodyandmind.amsterdam

 

Samenwerken

Geïnteresseerd in een samenwerking met bodyandmind.amsterdam? Neem contact op via info@bodyandmind.amsterdam over de mogelijkheden als banners, advertorials en sponsoring. Vanzelfsprekend zijn er variaties of combinaties mogelijk. Ook staat bodyandmind.amsterdam open voor jouw voorstel of idee. Wij zijn altijd op zoek naar vakspecialisten die op een heldere, nuchtere en luchtige manier willen bijdragen met interessante blogs aan ons online lifestylemagazine.

Photocredits: Jasper de Waal