Klankschaal concerten

Klankschaalconcerten ervaar je liggend op een matje, samen met anderen. Je kunt diep ontspannen en genieten van de klanken en de trillingen. Ik bied ook klankschaalconcerten aan tijdens yogalessen en in bedrijven. Wil jij ook eens een concert ervaren?

De vibraties en geluiden van klankschalen werken energetisch op het water in je lichaam. Wist je dat jouw lichaam voor 70% uit water bestaat? Door de klankschalen op of naast het lichaam te plaatsen komt de energie van je lichaam in balans. De trilling en het geluid hebben beiden een verschillend effect.

De geluiden van de schalen brengen stilte in de ruimte en die stilte merk je op, je gaat er vanzelf naar luisteren. De ontstane stilte brengt rust in je lijf en leidt je af van je gedachtes. Het wordt ‘stil’ in je hoofd.

Het doel is om je uiteindelijk ontspannen en opgeladen te voelen! Om optimaal te kunnen genieten is het meestal fijn als je tijdens een klankschaalconcert kunt liggen.

Tijdens een klankschaalconcert hoef je geen moeite te doen. Om optimaal te kunnen genieten is het meestal fijn als je tijdens een klankschaalconcert kunt liggen.

Geluidsopname

Via deze link kun je een van mijn klankschaalconcerten beluisteren!

Agenda

HAPPY NEW YEAR SPECIAL!

 06-01-2023 14.00 uur – 17.00 uur

PROOSTEN, YOGA, DANSEN, KLANKSCHALEN, MEDITEREN, ZINGEN, SAMENZIJN, BEKRACHTIGEN!                

Kundalini yoga & Klankschaalmeditatie concert met Ingeborg Herdingh en Nicolien Brzesowsky

Kundalini yoga is een oude en krachtige yoga traditie uit India en wordt ook wel de yoga van bewustzijn genoemd. Het versterkt alle aspecten van lichaam en geest door het vrijkomen van levenskracht. Kenmerkend voor deze vorm zijn de dynamische oefeningen, diepgaande meditaties, aandacht voor de adem en het gebruik van mantra’s. Je hoeft er niet lenig voor te zijn.

De vibraties en geluiden van klankschalen werken energetisch op het water in je lichaam. Wist je dat jouw lichaam voor 70% uit water bestaat? Door de klankschalen naast het lichaam te plaatsen komt de energie van je lichaam in balans. De klanken en trillingen van de Klankschaalmeditatie nemen je mee naar binnen en brengen je in contact met jouw intentie voor 2023.

Locatie: de workshop vindt plaats in Studio Naar Zee op IJburg in Amsterdam.

Adres: Bert Haanstrakade 102, 1087 DN Amsterdam

Tijd: inloop vanaf 13.30 uur. Start 14 uur tot 17 uur.

Bijdrage: 45,- Je kunt jouw deelname bevestigen door het bedrag over te maken op rekeningnummer NL32 ASNB 0783 2242 73 t.n.v. Niccom onder vermelding van workshop 6 januari.

Informatie: Ingeborg 0651989739 of ingeborg@yogaleadershipjourneys.nl.

Nicolien 0621950662 of info@niccom.nl of www.klankschaalamsterdam.nl

Je ontvangt dan alle informatie!

Workshop Restorative Yoga en klankschaalmeditatie op zondag 12 februari

Je komt tot diepe rust in de Restorative Yoga houdingen (verzorgd door Lara Glorie) terwijl je tegelijkertijd op en om je lichaam de helende klanken en trillingen van klankschalen voelt (verzorgd door Nicolien Brzesowsky). De workshop vindt plaats in Wakker Bewustzijn in Alkmaar, op de Westerweg 24 in het centrum.

Omdat ons lichaam voor 70% uit water bestaat en Restorative Yoga erop gericht is om het zenuwstelsel te kalmeren, werken de yoga houdingen en klankschalen op diep niveau door in het lichaam.

Restorative Yoga is voor iedereen die op een yogamat kan liggen, je hebt geen yoga ervaring nodig. Je wordt tijdens de houdingen ondersteund met kussens en dekens om je lichaam zo comfortabel mogelijk te maken. In Restorative Yoga blijven we zo’n 20 minuten in een houding, je hebt dus alle tijd om van de klankschalen te genieten.

Ontvangst is vanaf 14:30 uur, de workshop start om 14:45 uur en duurt tot 16:15 uur. We drinken daarna nog een kopje thee, om 16:30 sluiten we af. Draag comfortabele, niet-knellende kleding. Alle yoga-materialen zijn aanwezig.

Informatie en aanmelden

De workshop vindt plaats in Flow of yoga in Castricum op Westerplein 2 a. Dit is achter het station, parkeren is gratis. Een kaartje kost €44,95 en is inclusief een leuke verrassing. Wil je je aanmelden voor de workshop ga dan naar de website van Flow of Yoga  en maak een persoonlijk account aan via Registreer  en klik vervolgens op de homepage via doorklikken om je aan te melden: ik meld mij graag aan

Twee klankschaalconcerten op zondag 19 februari in Alkmaar 

Op zondag 19 februari van 13.45 tot 15.15 uur en van 15.45 tot 17.15 uur zijn twee klankschaalconcert in Alkmaar bij Wakker Bewustzijn op de Westerweg 14.  Er is tijd om thee te drinken en na te genieten. De prijs is € 25,-.  Aanmelden kan via info@klankschaalalkmaar.nl of 06-21 95 06 62. Bij deze workshop krijg je een klein flesje  lavandin olie super bio cadeau.

Aanmelden

Aanmelden kan bij Nicolien via info@klankschaalalkmaar.nl of 06-21 95 06 62.Klankschaalconcert in Amsterdam op zondag 19 maart

Op zondag 19 maart van 14.30 tot 16.00 uur is er weer een klankschaalconcert in Amsterdam bij Malamalomi op de Lutmastraat 211.  Er is tijd om thee te drinken en na te genieten. De prijs is € 25,-.  Aanmelden kan via info@klankschaalalkmaar.nl of 06-21 95 06 62. Bij deze workshop krijg je een klein flesje  lavandin olie super bio cadeau.

Aanmelden

Aanmelden kan bij Nicolien via info@klankschaalamsterdam.nl of 06-21 95 06 62.

Klankschaalconcert in Amsterdam op zondag 19 maart

Op zondag 19 maart van 14.30 tot 16.00 uur is er weer een klankschaalconcert in Amsterdam bij Malamalomi op de Lutmastraat 211.  Er is tijd om thee te drinken en na te genieten. De prijs is € 25,-.  Aanmelden kan via info@klankschaalalkmaar.nl of 06-21 95 06 62. Bij deze workshop krijg je een klein flesje  lavandin olie super bio cadeau.

Aanmelden

Aanmelden kan bij Nicolien via info@klankschaalamsterdam.nl of 06-21 95 06 62.