Wil je een afspraak maken of meer informatie?

Ik ben te bereiken via 06 21 95 06 62 of via email of via whatsapp, door op het icoontje rechts onderin te klikken kan je met mij appen. door op het icoontje rechtsonderin te klikken kan je met mij appen.  Ik werk op drie praktijkadressen, in Amsterdam en in Alkmaar.

Adresgegevens locaties

In Amsterdam

Wil je in Amsterdam een afspraak maken? Ik heb twee praktijkadressen waar je een afspraak kunt maken. Mijn twee praktijken zijn gevestigd op Mauvestraat 4 III en of Lutmastraat 211 (per rolstoel bereikbaar) in de Pijp. De praktijken zijn zowel met openbaar vervoer als auto prima te bereiken; halte Lutmastraat van tram 4 is twee minuten lopen. Er is volop (betaalde) parkeergelegenheid. Zie www.9292.nl en www.routenet.nl.

Praktijk Lutmastraat 211 (malamolomi)

 

Praktijk Mauvestraat

In Alkmaar

Ook kun je een afspraak maken in Alkmaar, in Wakker Bewustzijn op de Westerweg 14, 1815 DE in Alkmaar, op donderdag.  Per rolstoel bereikbaar.

Dit centrum is goed bereikbaar vanaf station Alkmaar, op twee minuten loopafstand. Op het parkeerterrein bij de bioscoop op de Zijperstraat kun je goedkoop parkeren, voor maximaal €3.37 per dag. Zie www.9292.nl en www.routenet.nl.


Mocht je nog vragen hebben voordat je een afspraak wilt maken, neem dan contact op met mij via 06 21 95 06 62 of via email  of via whatsapp, door op het icoontje rechtsonderin te klikken kan je met mij appen. door op het icoontje rechts onderin te klikken kan je met mij appen.

Mijn gegevens

Nicolien Brzesowsky

Lid van Shiatsu Vereniging Nederland 2018038 Pcode 24102

 

Lid van RBCZ nummer: 911123R

 

Lid van S.C.A.G. nr 17992

Ik ben lid van de S.C.A.G. Via de SCAG kunnen mijn klanten rekenen op zorgvuldige en deskundige begeleiding bij klachten. Indien gewenst kan een klante een klachtenfunctionaris inschakelen. Deze klachtenfunctionaris is in dienst van de SCAG en werkt onafhankelijk van de therapeut en de beroepsvereniging. Zie ook SCAG.

NICCOM – BTW nummer NL001919385B47 – KvK 34329374

Ik val sinds 1 januari 2017 onder de Wkkgz. Hieronder lees je hoe dit in zijn werk gaat wat betreft een beroep op een klachtenfunctionaris:

De Wkkgz – De Geschillencommissie Zorg